Ανακοίνωση ΕΠΟ για ιστοσελίδα

Gazzetta team
Ανακοίνωση ΕΠΟ για ιστοσελίδα

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ δίνει την δικής της εκδοχή σχετικά με το θέμα της συνάντησης που υπήρξε για τον επιδιαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή σημερινό δημοσίευμα ηλεκτρονικής ιστοσελίδας από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα παρακάτω: Ξεπερνά κάθε όριο αθλιότητας και ψεύδους η νέα… είδηση που κατασκεύασε ηλεκτρονική ιστοσελίδα γνωστή για την πάγια και προσφιλή τακτική εκτόξευσης λάσπης προς την ΕΠΟ και την διοίκησή της.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, στο πλαίσιο της… μυθολογίας που επιχειρούν να πλασάρουν ως… αντικειμενική και αποκλειστική ειδησεογραφία στον φίλαθλο κόσμο, σήμερα οι ιθύνοντές του, ανακάλυψαν και δημοσιοποίησαν «ντου» του προέδρου, του αναπληρωτή προέδρου και μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ σε συνάντηση του κ. Γκρούτση με τον κ. Σαραϊδάρη. Και μάλιστα, σύμφωνα με τους… Αισώπους που έγραψαν το σχετικό κατάπτυστο άρθρο, οι κ.κ. Γκιρτζίκης, Τοπολιάτης και Προύντζος, επιχείρησαν να επιβάλουν και το πρόσωπο που θα τοποθετηθεί στη θέση του επιδιαιτητή στην Επιτροπή Ορισμών της Super League.

Συνάντηση στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ όντως και έγινε. Παρουσία των κ.κ. Τοπολιάτη, Καραμελίδη, Γκρούτση, Σαραϊδάρη και Καλύβα. Άπαντες οι συμμετέχοντες εφόσον ερωτηθούν από οποιονδήποτε εκπρόσωπο ΜΜΕ μπορούν να δημοσιοποιήσουν το αντικείμενο της συζήτησης. Για να φανεί επιτέλους ποιος λέει αλήθεια και ποιος είναι ο ψεύτης.

Κι επειδή, πλέον, μετά και το σημερινό δημοσίευμα, τα όρια της ευπρέπειας και της όποιας τεκμηριωμένης κριτικής, εκ μέρους των ιθυνόντων της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, έχουν ξεπεραστεί και το μόνο που κάνουν είναι να ψεύδονται και να προσβάλουν πρόσωπα και υπολήψεις, ας ετοιμαστούν για τις προβλεπόμενες συνέπειες.

Η ελληνική δικαιοσύνη έχει πλέον τον αποκλειστικό λόγο».

 

Τελευταία Νέα