Πίνιο: «Έχουμε κίνητρο και θα παλέψουμε με Ολυμπιακό»

Πίνιο: «Έχουμε κίνητρο και θα παλέψουμε με Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Πίνιο: «Έχουμε κίνητρο και θα παλέψουμε με Ολυμπιακό»

bet365

Ο πρόεδρος της Αρούκα, Πάμπλο Πίνιο, μίλησε στα media της Ιβηρικής για τις δύο αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Τι δηλώνει ο αρχηγός Νούνο Κοέλιο.

Ιδού τι επισήμανε:

Είναι μεγάλη μου χαρά που η Αρούκα θα παίξει με μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Γενικά με χαροποιεί κάτι τέτοιο. Θα είναι δύο πολύ δύσκολα ματς αλλά τίποτα δεν αποκλείεται στο ποδόσφαιρο. Ξέρουμε την μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού. Έχουμε όμως κίνητρο, θα παλέψουμε σκληρά και θα επιδιώξουμε την υπέρβαση. Δυστυχώς οι φωτιές μας δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα. Χάθηκαν άνθρωποι και περιουσίες. Ευτυχώς ο Θεός μας προφύλαξε και γλιτώσαμε. Τώρα όλοι οι οπαδοί μας ενωμένοι μπορούν να μας στηρίξουν.
Ο αρχηγός της Αρούκα, Νούνο Κοέλιο, σχολίασε από μέρους του για:
Το ματς με τον Ολυμπιακό: Αν δεν το πιστεύαμε πως μπορούμε να προκριθούμε, δεν θα είχαμε λόγο να βρισκόμαστε εδώ. Δεν θα είχε κανένα νόημα που πέρσι τερματίσαμε πέμπτοι στο πρωτάθλημα και φέτος περάσαμε από τον τρίτο προκριματικό γύρο φτάνοντας στα play offs. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους για να μην βρεθεί κανείς να πει πως ήμασταν τυχεροί. Στόχος είναι να συνεχιστεί το όνειρο για μας και έχουμε δύο ακόμη βήματα μπροστά μας για να το πετύχουμε.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα