Μάρτινς: «Απέρριψα προτάσεις για να πάω Ολυμπιακό»

Μάρτινς: «Απέρριψα προτάσεις για να πάω Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Μάρτινς: «Απέρριψα προτάσεις για να πάω Ολυμπιακό»

bet365

Ο Αντρέ Μάρτινς σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία υπογράμμισε πως αρνήθηκε αρκετές προτάσεις για να πάει στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος μέσος είπε ανάμεσα στα άλλα στο Maisfutebol για:

Τη νέα πρόκληση με Ολυμπιακό: Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Να πετύχω και να βοηθήσω την ομάδα. Είναι μία ομάδα μαθημένη να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει. Ελπίζω να γίνω μέρος της ιστορίας της, να γράψω ιστορία με την ομάδα και να κερδίσω τίτλους.

Το ότι θα φοράει άλλο χρώμα από αυτό της Σπόρτινγκ: Αλήθεια είναι. Όμως φορούσα κόκκινο και στην Εθνική.
Το γεγονός ότι θα είναι η πρώτη του εμπειρία μακριά από την χώρα του: Δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν φοβάμαι. Δεν θα δεχόμουν να πάω εκεί εάν δεν θεωρούσα πως το πρότζεκτ δεν θα ήταν εξαιρετικό για μένα. Χρειάζομαι την αλλαγή και τις νέες... παραστάσεις. Θα είναι για μένα μία πολύ καλή εμπειρία. Αρχικά θα χρειαστώ κάποιο χρόνο αλλά μετά θα προσαρμοστώ και πιστεύω πως θα τα πάω καλά. Θα δώσω ότι καλύτερο έχω.
Το εάν θα μάθει ελληνικά και το τι ξέρει για Ελλάδα: Όχι, όχι δεν ξέρω κάτι. Μόνο για την ομάδα ξέρω. Τα ελληνικά είναι μία δύσκολη γλώσσα. Η Αθήνα είναι μία ωραία πόλη και ο Ολυμπιακός πολύ καλή και μεγάλη ομάδα. Οι συνθήκες και οι απαιτήσεις είναι αυτές που θέλω και πρέπει να υπάρχουν. Φυσικά πολλά εξαρτώνται και από μένα. Κυρίως από μένα.
Το κατά πόσον είχε και άλλες προτάσεις: Ναι υπήρχαν αλλά τις απέρριψα για να πάω στον Ολυμπιακό. Δεν έχει νόημα να μιλάω τώρα γι' αυτές. Άλλες δεν ήταν καλές για μένα και άλλες δεν προχώρησαν. Ήταν αρκετές αλλά είπα 'όχι'. Για μένα έκανα το καλύτερο. Έγινε το καλύτερο για μένα. Να πάω στον Ολυμπιακό.
Τον λόγο που επέλεξε τον Ολυμπιακό: Ναι φυσικά ότι είναι εκεί ο Πάουλο Μπέντο είναι πολύ σημαντικό για μένα. Διάλεξα πρωτίστως τον Ολυμπιακό λόγω του μεγέθους του ως ομάδα. Πάντα μάθαινα πολύ καλά πράγματα για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα που ξέρει να κερδίζει. Με... τράβηξαν το μεγαλείο του, η ιστορία του και η δυνατότητα να πάρω ευκαιρίες και να παίξω εκεί.
Τον Μπέντο που τον είχε διαλέξει στην Εθνική και ότι θα δουλέψει ξανά μαζί του: Ναι αληθές είναι αυτό. Με είχε καλέσει στην Εθνική. Θα δουλέψουμε πάλι μαζί. Είναι ένας τρομερός προπονητής, που τον ξέρω πολύ καιρό. Θα βοηθήσουμε μαζί τον Ολυμπιακό ώστε να πετύχει. Θα κάνει την δουλειά του και εγώ την δική μου. Όσο καλύτερα γίνεται και οι δύο. Μαζί ελπίζουμε να φέρουμε επιτυχίες και διακρίσεις στον Ολυμπιακό.
Τους αγώνες με την Αρούκα: Θα είναι δύσκολα. Κυρίως εκεί, επειδή είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Το ξέρω χρόνια. Έπαιζα καιρό εκεί διότι ήμουν στην Σπόρτινγκ. Είναι μία δυνατή ομάδα που αξιοποιεί την έδρα της. Θα σου βάλει πολλές δυσκολίες. Ωστόσο θεωρώ πως ως Ολυμπιακός έχουμε πολλές και βάσιμες ελπίδες πρόκρισης.
Το κατά πόσον θέλει πορτογαλικές ομάδες να προχωρούν στην Ευρώπη: Βεβαίως και το θέλω. Όμως είμαι στον Ολυμπιακό και θέλω να περάσουμε. Και πιστεύω πως μπορούμε. Ο Ολυμπιακός συνήθως πάει πολύ καλά στην Ευρώπη. Αφού δεν περάσαμε στο Champions League θα τα δώσουμε όλα για το Europa.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα