Σούπερ deal 100 εκατομμυρίων για Μελισσανίδη!

Σούπερ deal 100 εκατομμυρίων για Μελισσανίδη!

Γιώργος Τσακίρης
Σούπερ deal 100 εκατομμυρίων για Μελισσανίδη!

bet365

Ποσοστό μετοχών ύψους 22,5% από την Aegean πούλησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε ένα εξαιρετικό κερδοφόρο deal για τον ίδιο που του αποφέρει έσοδα στα 100 εκατομμύρια...

Σίγουρα συνιστά μία εξαιρετική είδηση για να αναδειχθεί το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε σε ένα ακόμη σούπερ κερδοφόρο deal πώλησης ποσοστού μετοχών της επιτυχημένης Aegean Marine Petroleum, κάτι που αποτελεί αναμενόμενα πρώτο θέμα (στα ναυτιλιακά, οικονομικά και όχι μόνο) ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ και ειδικά της Νέας Υόρκης.

Άλλωστε πρόκειται για μία πώληση ποσοστού 22,5% μετοχών της Aegean Marine Petroleum αντί ενός ποσού που αγγίζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια! Αν μη τι άλλο μία συμφωνία που χαρακτηρίζεται ως σούπερ για το αφεντικό της ΑΕΚ και της συγκεκριμένης εταιρείας που είναι επί σειρά ετών εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μία είδηση που εννοείται πως το gazzetta.gr φρόντισε και επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό προτού σας την παρουσιάσει...

Μάλιστα στα δημοσιεύματα που ακολούθησαν της είδησης του σούπερ deal υπάρχουν και δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με τη συμφωνία αυτή και το μέλλον της εταιρείας:

«Είναι τιμή μου να έχω παίξει ένα τόσο σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της Aegean και είμαι περήφανος που σήμερα η εταιρεία κατέχει μία δυναμική και ηγετική θέση στους τομείς της ναυτιλίας και ανεφοδιασμού στη βιομηχανία καυσίμων των θαλάσσιων μεταφορών», τόνισε αρχικά ο Μελισσανίδης για να συνεχίσει τονίζοντας:

«Ανυπομονώ για ανάλογη συνεργασία σε στενό κύκλο με την ηγετική μας ομάδα και να παρακολουθήσουμε την Aegean να συνεχίσει την πορεία της προς την ανάπτυξη και την επιτυχία».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που σας παραθέτουμε και τα οποία αφορούν την ίδια είδηση πλέον ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα λειτουργεί περισσότερο με ρόλο συμβουλευτικό (και απόλυτα ουσιαστικό για τη στρατηγική της εταιρείας) προκειμένου να συνεχίσει να εξελίσσεται και να δυναμώνει η Aegean Marine Petroleum στο χώρο που δραστηριοποιείται...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα