Η Αλ Νασρ καθυστερεί το deal με Νιλμάρ

ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ... ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Αλ Νασρ καθυστερεί το deal με Νιλμάρ

Η Αλ Νασρ καθυστερεί το deal με Νιλμάρ

Η Αλ Νασρ... τρενάρει την συμφωνία Ολυμπιακού με Νιλμάρ, δημιουργώντας κυρίως πρόβλημα ως προς το να δηλωθεί ο παίκτης στην λίστα του Europa.

Από νωρίς το μεσημέρι είχε διαρρεύσει πως απέμενε να πάρει το ΟΚ της Αλ Νασρ ο πειραϊκός σύλλογος, να πετύχει μαζί της την συμφωνία και να φέρει τον Νιλμάρ στην Ελλάδα. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα.

Η Αλ Νασρ έχει καθυστερήσει με την στάση της όλη την διαδικασία. Ακόμα και έτσι θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να μην γίνει τελικώς το deal. Δεν είναι κάτι απίθανο να συμβεί, να έχουμε δηλαδή αλλαγή δεδομένων, αλλά θεωρείται δύσκολο να μην προχωρήσει εν τέλει η μεταγραφή.

Κάποιες πληροφορίες από το Ντουμπάι αναφέρουν ότι η Αλ Νασρ θέλει να πάρει ένα ποσό από τον Ολυμπιακό. Κάποιες άλλες πηγές, πάλι από Αραβία, υποστηρίζουν ότι ο Νιλμάρ περιμένει να πάρει ο ίδιος κάποια χρωστούμενα από τον σύλλογό του. Το θέμα όμως είναι να προλάβει να δηλωθεί ο Βραζιλιάνος άσος στην λίστα του Europa... Ως προς το συμβόλαιό του πάντως ο Νιλμάρ στον Ολυμπιακό αναμένεται να παίρνει 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν μπόνους και ενώ θα είναι 1+1. Ο ίδιος ο παίκτης μάλιστα έκανε αρκετές... υποχωρήσεις για να γίνει πράξη η συμφωνία. Οι επόμενες ώρες πάντως θα είναι καθοριστικές.

Best of internet