Θέλει και γιατρό από Μπαρτσελόνα ο Γκουαρδιόλα

Κώστας Ζάλιαρης
Θέλει και γιατρό από Μπαρτσελόνα ο Γκουαρδιόλα

bet365

Μαζί με τον Κλαούντιο Μπράβο για την ενίσχυση στον άσο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα εύχεται να πάρει στο «Etihad» και τον γιατρό της Μπαρτσελόνα, Ρίτσαρντ Προύνα.

Ο πρώην κόουτς των «μπλαουγκράνα» περιμένει αρχικά την άφιξη του Μπράβο, ώστε μαζί με τον Καμπαγιέρο ν' αποτελέσουν το δίδυμο που θα εμπιστεύεται κάτω απ' τα δοκάρια, με τον Χαρτ πλέον να φαίνεται πως θα πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του μακριά από τον σύλλογο του Μάντσεστερ.

Παράλληλα, όμως, ο Γκουαρδιόλα δείχνει να κάνει σκέψεις για την πρόσληψη του γιατρού της Μπαρτσελόνα, Ρίτσαρντ Προύνα, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί οι δυο τους στην κοινή τους παρουσία στο «Καμπ Νου».

Ο Προύνα ειδικεύεται σε μυϊκά προβλήματα και σε θέματα με τους τένοντες, ενώ διατηρεί εξαιρετική σχέση με πρώην και νυν ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και με τους προπονητές που συνεργάστηκε στη Βαρκελώνη.

Η Σίτι είχε προσπαθήσει να τον πάρει και το 2012, όμως τότε, εκείνος είχε αποφασίσει να παραμείνει στο επιτελείο της Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα