Ντιέγκο Κόστα: «Με έχουν στοχοποιήσει»

Ντιέγκο Κόστα: «Με έχουν στοχοποιήσει»

Κώστας Ζάλιαρης
Ντιέγκο Κόστα: «Με έχουν στοχοποιήσει»

bet365

Αν και ο ίδιος έχει πλέον ευθύνη για ό,τι του συμβαίνει και την αντιμετώπιση που λαμβάνει, ο Ντιέγκο Κόστα δήλωσε – ορθά – ότι έχει στοχοποιηθεί και άπαντες περιμένουν πλέον να κάνει το παραμικρό που μπορεί να τον οδηγήσει σε τιμωρία.

Ο Ισπανός φορ της Τσέλσι, ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 επί της Γουέστ Χαμ στο 89ο λεπτό του πρώτου αγώνα των «μπλε» για το νέο πρωτάθλημα, ωστόσο, έπρεπε να έχει αποβληθεί για το άσχημο χτύπημα στον αστράγαλο του Αντριάν.

Μιλώντας για το παιχνίδι αλλά και για τον σάλο που έχει προκληθεί έπειτα από το παιχνίδι της Δευτέρας, ο Ντιέγκο Κόστα παραδέχθηκε ότι:

«Γνωρίζω πλέον τον νέο κανονισμό και ο διαιτητής μου έδειξε κίτρινη κάρτα από τη δεύτερη φορά που πήγα να του μιλήσω. Εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε εξαιρετικά περίεργο, όμως μετά το κατάλαβα και μάλιστα στο ημίχρονο πήγα και του ζήτησα συγγνώμη.

Πρέπει όμως να είμαι ειλικρινής και δηλώνω ότι με έχουν στοχοποιήσει πλέον. Οι διαιτητές, ο κόσμος... Αν κάνω κάτι εγώ, παίρνει πολύ διαφορετική έκταση απ' ότι αν το κάνει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. Ο κόσμος και οι οπαδοί των αντίπαλων ομάδων με έχουν στοχοποιήσει...

Πρέπει να το διαχειριστώ και ζητάω από τον Θεό να με βοηθήσει να μην με επηρεάζει αυτό στο παιχνίδι και να μην γίνομαι αποδέκτης ποινών που κάνουν κακό σε μένα και την ομάδα μου».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα