Δεν έχει χάσει από ελληνική ομάδα στην Τιφλίδα!

Δεν έχει χάσει από ελληνική ομάδα στην Τιφλίδα!

Δεν έχει χάσει από ελληνική ομάδα στην Τιφλίδα!

bet365

H συνολική εικόνα μπορεί να μην την ευνοεί, μετράει μόλις μία πρόκριση, αλλά εντός έδρας η Ντιναμό Τιφλίδας τα πάει μια χαρά κόντρα σε ελληνικές ομάδες. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΤΙΦΛΙΔΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η Nτιναμό μέχρι τώρα στα ευρωπαϊκά κύπελλα, έχει συναντηθεί επτά φορές με ελληνικές ομάδες. Ο απολογισμός είναι: 1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στην Τιφλίδα δεν έχει ηττηθεί καμία φορά από ελληνική ομάδα. Δεν έχασε ούτε από την Καστοριά, στην πρώτη ελληνογεωργιανή μονομαχία στα πλαίσια του κυπέλλου κυπελλούχων κερδίζοντας 2-0, δεν έχασε ούτε από τον Παναθηναϊκό το 2008 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League (0-0), με τους «πράσινους» να παίρνουν το εισιτήριο της πρόκρισης (είχαν επικρατήσει με 3-0 στην Αθήνα), ενώ στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση της, το 2011 για τα πλέι οφ του Europa League, δυσκόλεψε την ΑΕΚ, οδηγώντας το ματς στην παράταση, ισοφαρίζοντας το σκορ (1-0) του πρώτου αγώνα, ωστόσο εκεί δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) και έμεινε εκτός ομίλων.

Το πρώτο χρονικά ματς της Ντιναμό απέναντι σε Ελληνική ομάδα, ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου του 1980, για τον Κύπελλο Κυπελλούχων, απέναντι στην Καστοριά (0-0), σ’ ένα παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Και εκείνο το ματς αποδείχθηκε ιστορικό για την ομάδα από την Τιφλίδα, που πέρασε το εμπόδιο της ελληνικής ομάδας στην τρελή πορεία της μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου κυπελλούχων κερδίζοντας στον στον τελικό του Ντίσελντορφ την Καρλ Τζάις Ιένα με 2-1.

Στις 1 Δεκεμβρίου του 2004, για την φάση των ομίλων του τότε ονομαζόμενου κυπέλλου UEFA, η ομάδα της Τιφλίδας αντιμετώπισε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, γνωρίζοντας την ήττα με το βαρύ 5-2.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα