Κετσπάγια: «Συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας»!

Κετσπάγια: «Συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας»!

Γιώργος Τσακίρης
Κετσπάγια: «Συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας»!

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι ανοιχτό το θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος...
Υποτίθεται πως το Σάββατο αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις εγχώριες διοργανώσεις για την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ωστόσο η Τρίτη περνάει, έρχεται η Τετάρτη και κάνεις δεν ξέρει ακόμη αν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση για την έναρξη της Super League με πιο πιθανό το σενάριο να μη γίνει η πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο.
Στο παραπάνω γεγονός αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Τιμούρ Κετσπάγια στους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα στην διάρκεια της προπόνησης της ομάδας και μετά το ρεπό της 15ης Αυγούστου. «Το Σάββατο έχουμε το ματς και εμείς δουλεύουμε με τα δεδομένα που έχουμε έως τώρα. Γι αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και να προετοιμαστούμε με δεδομένο ότι παίζουμε κανονικά το Σάββατο», ήταν η αναφορά του Γεωργιανού τεχνικού της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα