Με 22 ποδοσφαιριστές και χωρίς Βαρέλα στην Τιφλίδα

Με 22 ποδοσφαιριστές και χωρίς Βαρέλα στην Τιφλίδα

Με 22 ποδοσφαιριστές και χωρίς Βαρέλα στην Τιφλίδα

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (16/8) την αποστολή του ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης (17/8) για την Τιφλίδα ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ντιναμό.

Ο Σέρβος προπονητής αποφάσισε να πάρει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές έχοντας πληθώρα επιλογών, ενώ θα αποφασίσει λίγο πριν από το ματς της Πέμπτης ποιοι θα είναι οι τέσσερις (σίγουρα ένας από τους τρεις τερματοφύλακες) ποδοσφαιριστές, που θα μείνουν εκτός 18αδας.

Από την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τιφλίδα «κόπηκε» ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος κρίθηκε ότι δεν είναι 100% έτοιμος για να πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά σε επίσημο ματς, ενώ δεν θα ταξιδέψουν στη Γεωργία οι Τζιόλης (είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού) και Πέλκας.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Σιαμπάνης , Λέοβατς , Γιαννούλης , Κίτσιου , Μάτος , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Κρέσπο , Κάνιας , Σάχοφ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Ζάιρο , Κάμπος , Ροντρίγκες , Αθανασιάδης , Περέιρα , Κουλούρης.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στην τακτική με τον Βλάνταν Ίβιτς να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να λειτουργήσουν σε αμυντικό κι επιθετικό κομμάτι.

Εκτός λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα ήταν ο Εργκούς Κάτσε, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας ακολούθησε μέρος της προπόνησης λόγω βάρους στον προσαγωγό.

Στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκαν και παρακολούθησαν ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης, οι δύο γιοι, Γιώργος και Νίκος, του Ιβάν Σαββίδη.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα