Ήρθε ο Σαββίδης και αποφασίζουν για φορ

Ήρθε ο Σαββίδης και αποφασίζουν για φορ

Ήρθε ο Σαββίδης και αποφασίζουν για φορ

bet365

Η παρουσία σήμερα του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα, ίσως, ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης επιθετικού, που «καίει» τον ΠΑΟΚ λίγο πριν το φινάλε των καλοκαιρινών μεταγραφών.

Ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης τα γραφεία της Τούμπας κι ένα από τα θέματα, που θα συζήτησε με τον Λούμπος Μίχελ και τους υπόλοιπους συνεργάτες του, είναι και αυτό της απόκτησης ενός επιθετικού.

Η τελευταία καλοκαιρινή μεταγραφική κίνηση του «Δικεφάλου», ίσως να τραβήξει χρονικά μερικές ημέρες μέχρι να γίνουν οι τελικές επαφές και διαπραγματεύσεις, με τους μεταγραφικούς στόχους, που τα ονόματά τους θα παραμείνουν ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, μετά και την συνάντηση Σαββίδη-Μίχελ, ενώ αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση και με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Πάντως, οι ασπρόμαυροι δεν πρόκειται να ασχοληθούν άλλο με την περίπτωση του Γκαστόν Ροντρίγκες, όσο κι αν ο μάνατζερ του φαίνεται να προσπαθεί να ασκήσει πίεση και να κρατήσει «ζεστό» το θέμα του 24χρονου Ουρουγουανού φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα