«Κάτι άλλο» και όχι για Γκαστόν Ροντρίγκες

«Κάτι άλλο» και όχι για Γκαστόν Ροντρίγκες

«Κάτι άλλο» και όχι για Γκαστόν Ροντρίγκες

bet365

Ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» αλλού για τον επιθετικό που θέλει να φέρει στην Τούμπα, αφήνοντας στην άκρη την περίπτωση του 24χρονου Ουρουγουανού, Γκαστόν Ροντρίγκες.

Ο ατζέντης του Γκαστόν Ροντρίγκες μπορεί να ενέπλεξε το όνομα του «Δικεφάλου» στα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τον 24χρονο φορ των Γουόντερερς από το Μοντεβιδέο, αλλά στην Τούμπα έχουν αφήσει στην άκρη την υπόθεση του και εξετάζουν άλλες περιπτώσεις επιθετικών, κυρίως από την ευρωπαϊκή αγορά και ενδεχομένως με παίκτες, που θα γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και το ποδόσφαιρο της χώρας μας.

Όπως, καταγράφηκε ήδη, από το Gazzetta.gr υπάρχουν κάποια σημαντικά μειονεκτήματα στην περίπτωση του Ουρουγουανού επιθετικού.

Ο ΠΑΟΚ και ο Λούμπος Μίχελ ψάχνουν για έναν ποδοσφαιριστή, που δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής, ειδικά όταν μιλάμε για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, που δεν έχει βγει ποτέ από τα σύνορα της χώρας του, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν» και προφανώς θέλουν η ενσωμάτωση του να είναι όσο το δυνατόν πιο άμεση με την ομάδα.

Τα χρονικά περιθώρια μπορεί να αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα, μένουν δύο εβδομάδες για το τέλος των μεταγραφών, αλλά ο Μίχελ θεωρεί ό,τι μετά και την τελική συζήτηση που αναμένεται να έχει με τον Ιβάν Σαββίδη θα είναι σε θέση να «τρέξει» και να ολοκληρώσει άμεσα την απόκτηση του επιθετικού, που θέλουν να φέρουν στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα