Δεν τα βρίσκει (ακόμα) για Μαουρίτσιο και Μανέ

Δεν τα βρίσκει (ακόμα) για Μαουρίτσιο και Μανέ

Δημήτρης Τομαράς
Δεν τα βρίσκει (ακόμα) για Μαουρίτσιο και Μανέ

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα σημείο επαφής με Λάτσιο και την Σπόρτινγκ για τις περιπτώσεις των Μαουρίτσιο και Μανέ. Συγκρατημένη αισιοδοξία για Νιλμάρ.

Για τον Μαουρίτσιο ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ιταλικές πηγές προσέφερε 700.000 ευρώ και οψιόν αγοράς στο 1,5 εκατ. ευρώ. Όλα αυτά για ετήσιο δανεισμό.

Η Λάτσιο ζητάει κάτι παραπάνω αλλά οι διαπραγματεύσεις για τον παίκτη συνεχίζονται. Το ίδιο και για τον Μανέ. Ακόμα δεν υπάρχει deal. Δεν τα έχει βρει στο οικονομικό με την Σπόρτινγκ. Και για αυτήν την προσθήκη ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση για δανεισμό.

Όσο για τον Νιλμάρ αυτό που τονίζεται στο Λιμάνι είναι πως οι επαφές συνεχίζονται. Προς το παρόν υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την υπόθεση Νιλμάρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα