Το όνειρο ζωής και το κλάμα του Ασένσιο

Το όνειρο ζωής και το κλάμα του Ασένσιο

Κώστας Ζάλιαρης
Το όνειρο ζωής και το κλάμα του Ασένσιο

bet365

Φανερά συγκινημένος, κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά του, παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μάρκο Ασένσιο, αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ θυμήθηκε πως ξεκίνησαν όλα...

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη «βασίλισσα» έπειτα από την παρουσία του στη Μαγιόρκα την περασμένη σεζόν με τη μορφή δανεισμού και οι στιγμές ήταν απόλυτα συγκινητικές για τον ίδιο, αφού το παιδικό του όνειρο πήρε σάρκα και οστά το μεσημέρι της Τρίτης.

Παρουσιαζόταν επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, ως οργανισμός, δήλωνε περήφανη που έχει πλέον τον νεαρό άσο στο δυναμικό της.

«Θυμάμαι, πριν από 12 χρόνια, με πέτυχαν οι γονείς σου στη Μαγιόρκα και μου είπαν “Πρόεδρε, αυτός ο μικρός, είναι ο Μάρκο. Μια μέρα θα παίζει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, να το θυμηθείτε”. Τότε, Μάρκο, ήσουν μόλις 8 ετών... Χαιρόμαστε πολύ που πλέον είσαι μαζί μας» είπε ο Πέρεθ για να προκαλέσει τη συγκίνηση του Ασένσιο, ο οποίος, ευχαρίστησε πάνω απ' όλους τη μητέρα του, λέγοντας πως τον στηρίζει πλέον από ψηλά, αφού έχει «φύγει»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα