Μάρτινς: «Πηγαίνω σε μεγάλη ομάδα»!

Μάρτινς: «Πηγαίνω σε μεγάλη ομάδα»!

Δημήτρης Τομαράς
Μάρτινς: «Πηγαίνω σε μεγάλη ομάδα»!

bet365

Ο Αντρέ Μάρτινς με δηλώσεις του στην Πορτογαλία τόνισε πως θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Αρούκα. Τι τόνισε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.
Αναλυτικά το τι είπε: «Την προσεχή Πέμπτη θα παίξουμε με την Αρούκα. Θα πάω εκεί να δω το παιχνίδι και στην συνέχεια θα ακολουθήσω την ομάδα στην Ελλάδα. Η Αρούκα είναι δυνατή όταν παίζει στην έδρα της και είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια εκεί, αλλά νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να την αποκλείσει. Στα χαρτιά, βέβαια, δεν κερδίζεις κάτι και θα πρέπει να το δείξεις στο γήπεδο.
Πηγαίνω σε μία μεγάλη ομάδα, όπου θα βρω έναν Πορτογάλο προπονητή και αυτό είναι το καλύτερο για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με όνομα στην Ευρώπη. Έχει επίσης κατακτήσει πολλούς τίτλους στην Ελλάδα. Αυτό μέτρησε πολύ για την απόφασή μου και θέλω να κατακτήσω και εγώ τίτλους με την ομάδα. Η Σπόρτινγκ είναι μία ομάδα που πάντα αγαπούσα και είναι στην καρδιά μου. Φυσικά και θα ήταν καλό να μείνω εκεί, αλλά έτσι είναι η ζωή και θα πρέπει να είμαστε συνηθισμένοι στις αλλαγές. Θέλω να πω ότι λυπάμαι που αφήνω την Σπόρτινγκ διότι πάντα είναι στην καρδιά μου. Ήμουν εκεί από παιδί. Το λάθος είναι και δικό μου αλλά δεν θέλω να λέω αντίο με θλίψη. Πάντα θα θυμάμαι και θα λέω τα καλύτερα για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα