Το οριστικό αντίο του Σαλίνο στον Ολυμπιακό (pic)

Το οριστικό αντίο του Σαλίνο στον Ολυμπιακό (pic)

Το οριστικό αντίο του Σαλίνο στον Ολυμπιακό (pic)

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Λεάντρο Σαλίνο αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας πίσω στην Βραζιλία.

Αν και μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακό από την Χάποελ, είχε κυκλοφορήσει έντονα το σενάριο περί επιστροφής του Λεάντρο Σαλίνο, κάτι τέτοιο ουδέποτε έγινε έτσι...

Έτσι, ο Βραζιλιάνος μετά από παραμονή 10 ημερών στην Αθήνα, άρχισε να μαζεύει τα πράγματα του και την Δευτέρα αναχώρησε για την πατρίδα του.

Δεν ξέχασε όμως να αποχαιρετήσει τους φίλους των «ερυθρόλευκους» και τους φίλους του στην ομάδα, με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Aναλυτικά το μήνυμα του στο Facebook...

Επιστροφή πίσω στη Βραζιλία αυτή τη Δευτέρα, μετά το τελικό πακετάρισμα των πραγμάτων απο το σπίτι μου στην Αθήνα... θέλω να ευχαριστήσω για όλη την αγάπη που έδειξαν σε εμένα και την οικογένεια μου, αυτές τις 10 ημέρες στην Αθήνα, τους οπαδούς του Ολυμπιακού.. Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας κ. Μαρινάκη για την υποδοχή του, τη φροντίδα και τον σεβασμό του.

Δεν επισκέφτηκα τον Ρέντη από σεβασμό, αυτή την εποχή αποφάσεων για τον Ολυμπιακό, όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αυτά τα 3 χρόνια, τους πάντες στον Σύλλογο, το Μάνο, τον Χρήστο, τον γιατρό Δημήτρη, όλους γύρω από την ομάδα, τους καλούς μου φίλους Chori, Cambiasso, Sebá, Pardo, Botia και όλους τους καλούς μου φίλους που με βοήθησαν κάθε στιγμή Gonçalo, Ayman, Στέλιο.. Σε όλους μεγάλη ευγνωμοσύνη, και την υπόσχεση να υποστηρίζω τον Θρύλο και απο μακριά, άντε και με την πρόκριση στο Europa League! Εύχομαι να σας δω σύντομα ξανά!

Best of internet