Μποαβίστα - Αρούκα 2-0 (pics & vids)

Μποαβίστα - Αρούκα 2-0 (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Μποαβίστα - Αρούκα 2-0 (pics & vids)

bet365

Υπό το βλέμμα στελέχους του ερυθρόλευκου team η Αρούκα... έσπασε τα δοκάρια και έχασε με 2-0 από την Μποαβίστα εκτός έδρας. Εμφανή τα αμυντικά της προβλήματα.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος - που είδε άνθρωπος του Ολυμπιακού ενώ υπήρχε το ενδεχόμενο να είναι και ο ίδιος ο Μπέντο στο γήπεδο - τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Μαδέιρα.
Η Αρούκα, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa, ξεκίνησε το ματς με σχηματισμό 4-3-3. Ο Μπρακάλι (σ.σ. πρώην κίπερ του Παναιτωλικού) κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ζεζέ, Ούγκο Μπάστο, Ζουμπάλ και Άντερσον Λουίς. Στον άξονα οι Αντρέ Σάντος, Νούνο Κοέλιο (παλιά σε Άρη) και Κριβελάρο και επιθετική τριάδα με Ματέους και Ζεκίνια (έχει περάσει από ΑΕΛ και Πανθρακικό και χτύπησε στην διάρκεια του αγώνα και έγινε αλλαγή) στις πτέρυγες και Βάλτερ Γκονζάλες στην κορυφή.
Στο 5ο λεπτό ο Ίντρις βρήκε δίχτυα. Ο φορ από την Σενεγάλη έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε και στον Κριβελάρο και έτσι είχαμε το 1-0. Στο 7' η Αρούκα είχε δοκάρι με τον Βάλτερ Γκονζάλες που πήρε την κεφαλιά. Το δεύτερο γκολ των νικητών πέτυχε ο Λούκας Ταλιαπιέτρα με κεφαλιά. Στο 45+ ο Βάλτερ είχε ξανά δοκάρι με σουτ.
Στο 63' η Αρούκα ζήτησε πέναλτι για χέρι αντιπάλου στην μικρή περιοχή. Η Αρούκα στην συνέχεια είχε κάποιες φάσεις, όπως σουτ του Ματέους στο 71'. Στο 83' ο Εσπίνιο είχε μία πολύ καλή φάση για το 3-0 για την Μποαβίστα. Μεσοεπιθετικά η Αρούκα αν και δεν ήταν ουσιαστική και... εύστοχη έδειξε επικίνδυνη και... δυνατή, ωστόσο αμυντικά είχε ουκ ολίγα κενά. Γενικά εάν υποτιμηθεί είναι ικανή για την... ζημιά.

 

Τελευταία Νέα