Σοκ με Τριανταφυλλόπουλο, ρήξη χιαστού η διάγνωση

Φώτης Καρακούσης
Σοκ με Τριανταφυλλόπουλο, ρήξη χιαστού η διάγνωση

bet365

Ατυχία χωρίς τέλος για τον Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο με τον αμυντικό του Αστέρα λίγους μήνες μετά την ρήξη έσω πλαγίου να τραυματίζεται εκ νέου σοβαρά με την διάγνωση να λέει για ρήξη χιαστού.

Δεν έχει τέλος η ατυχία του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλόπουλου. Ο νεαρός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης υπέστη δυστυχώς ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου, λίγους μήνες αφότου είχε υποστεί ρήη έσω πλαγίου. Ο Τριανταφυλλόπουλος τραυματίστηκε στο φιλικό των Αρκάδων με τον Λεβαδειακό και σήμερα υποβήθηκε σε μαγνητική με τα αποτελέσματα να ήταν πολύ άσχημα.

Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έξι μήνες. Την προσεχή Πέμπτη θα υποβληθεί σε εγχείρηση στην Αθήνα με την ομάδα του να βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα του, αναφέροντας στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ βρίσκεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου και του ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση. Κωνσταντίνε είμαστε δίπλα σου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα