Το επεισοδιακό Super Cup στη Γαλατασαράι (vid&pics)

Το επεισοδιακό Super Cup στη Γαλατασαράι (vid&pics)

bet365

Η Γαλατασαράι κατέκτησε το Super Cup Τουρκίας από την Μπεσίκτας στα πέναλτι, με την κανονική διάρκεια του ματς να τελειώνει χωρίς σκορ, ενώ στην παράταση οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλες με 1-1. Φωτοβολίδες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, έσπασαν το πούλμαν των «αετών της Πόλης».

Το ματς για το Super Cup Τουρκίας, μεταξύ της Γαλατασαράι και της Μπεσίκτας τα είχε... όλα. Από πετροπόλεμο στο πούλμαν των «αετών της Πόλης», μέχρι φωτοβολίδες, παράταση και... πέναλτι.

Τα... όργανα ξεκίνησαν από νωρίς, όταν οπαδοί της Γαλατά έσπασαν το πούλμαν της Μπεσίκτας. Αργότερα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στο Ικόνιο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, αυτό έληξε 0-0. Στην παράταση, η Γαλατά άνοιξε το σκορ με τον Μπαλτά στο 10' του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, αλλά αυτογκόλ του Τσετζού στο 107ο οδήγησε τις δύο ομάδες στα πέναλτι.

Εκεί, η «τσιμ μπομ» επικράτησε με 3-0, αφού οι Ινάν, Μπαλτά και Τολγκά) βρήκαν στόχο ενώ για την Μπεσίκτας αστόχησαν οι Εζιακούπ, Τοσούν και Χάτσινσον.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα