Ισόπαλη πρόβα για Κέρκυρα και Βέροια

Νίκος Μαρούδας
Ισόπαλη πρόβα για Κέρκυρα και Βέροια

bet365

Στο 1-1 έμειναν Κέρκυρα και Βέροια στο τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, που έγινε στο νησί των Φαιάκων.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση της Κέρκυρας με την Βέροια με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό που δεν κερδίζουν οι Φαίακες και το δεύτερο που δέχονται τέρμα. Κοινός παρανομαστής η ομάδα της Βέροιας, η οποία κόντρα στην Κέρκυρα πανηγύρισε μία νίκη και μία ισοπαλία!

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 4'. Μετά από σέντρα του Νίκιτς, ο Τουράμ άφησε έξυπνα την μπάλα να περάσει, για τον Κόντο που ερχόταν από πίσω και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Το προβάδισμα για την Κέρκυρα δεν κράτησε για πολύ, μιας και η Βέροια απείλησε αμέσως και στο 11' κατάφερε να ισοφαρίσει, με κεφαλιά του Σισσοκό μετά από κόρνερ του Άρτσε. Μάλιστα, ο τελευταίος λίγο έλειψε να κάνει και το 1-2 στο 40', αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη η Κέρκυρα άρχισε το παιχνίδι με δύο μεγάλες εκαιρίες. Αρχικά στο 47', ο Κόντος πέρασε στον Επστάιν, που έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω, ενώ στο 55' ο Ζορμπάς με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Γκομές που δεν μπόρεσε να κερδίσει στο τετ α τετ τον Λόπες. Αυτές ήταν και οι μοναδικές καλές στιγμές στην επανάληψη, με την Βέροια να μην απειλεί και τον ρυθμό να πέφτει λόγω και των πολλών αλλαγών που έκαναν οι δύο προπονητές.

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης (70' Αραμπατζής), Βενέτης, Ιωάννου (46' Γρομητσάρης), Γκόμες (77' Σπίνουλας), Ντιόγκο (63' Ζαραδούκας, 74' Χιντζίδης), Σιόντης, Νίκιτς (46' Επστάιν), Ζορμπάς (63' Ντουλά), Γεωργίου (77' Αρναρέλης), Κόντος (64' Ανδρεόπουλος), Τουράμ (63' Γεωργακόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπες, Μαλόν (46' Ναβαλόφσκι), Χαροντάκης, Μαραγκός, Σισσοκό (46' Τομάς), Μπαλάφας (63' Καλί), Παπαδόπουλος (74' Μεληκιώτης), Άρτσε (60' Λινάρδος), Μίλιεβιτς (46' Κάλβο), Σαρπόνγκ (60' Φόρτες), Καπετάνος (46' Βίτι).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα