Πρωινό με... Φορτούνη και Πάρντο

Gazzetta team
Πρωινό με... Φορτούνη και Πάρντο

bet365

Σημάδια βελτίωσης από τον Ολυμπιακό στη νίκη με 3-1 επί του Άρη, με τον Φορτούνη να σκοράρει δις και τον Πάρντο να επιστρέφει με γκολ.

Πρωινό ξύπνημα με φιλική νίκη για Ολυμπιακό επί του Άρη με 3-1, στο ντεμπούτο του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» όπου οι πρωταθλητές έδειξαν κάποια σημάδια βελτίωσης.

Οι «κίτρινοι» παρά το γεγονός ότι δεν είναι έτοιμοι αφού είναι πίσω σε θέμα προετοιμασίας, κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους για περίπου 39 λεπτά τους γηπεδούχους, όμως κάπου εκεί ο Πάρντο κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μάλιστα, δεν χρειάστηκε να περάσει πολύ ώρα για να διπλασιαστούν τα τέρματα των πρωταθλητών, καθώς στο 43 ο Φορτούνης έκανε το 2-0 και 1 λεπτά αργότερα αύξησε ακόμη περισσότερο το προβάδισμα του Ολυμπιακού.

Στην επανάληψη, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε κάποιες αλλαγές και δοκιμές, με αποτέλεσμα να μειωθεί η υπεροχή της ομάδας και οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν με τον Ίλιτς στο 78'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο, Σεμπά, Πάρντο, Φορτούνης, Ιντέγε

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Νέτο, Αντρέου Γκουεράο, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα