Παρολίγον παρεξήγηση για την διαρροή...

Δημήτρης Τομαράς
Παρολίγον παρεξήγηση για την διαρροή...

bet365

Η δημοσιοποίηση της πληροφορίας περί αναβολής της πρεμιέρας της Super League λίγο έλλειψε να τινάξει στον αέρα το καλό κλίμα μεταξύ Λίγκας και Σταύρου Κοντονή.

Ουσιαστικά η διαρροή που βγήκε μετά την συνάντηση των κ.κ. Στράτου και Κοντονή πήγε να δημιουργήσει παρεξήγηση. Και αυτό διότι και οι δύο πλευρές ξεκαθάριζαν πως δεν είχαν δώσει τέτοια πληροφορία πουθενά και ενώ είχε προηγηθεί συνάντησή τους σε πολύ καλό κλίμα.

Αμφότεροι οι εμπλεκόμενοι επέμεναν ότι από μέρους τους δεν είχε διαρρεύει τέτοια πρόθεση ή εξέλιξη ή και απόφαση. Μάλιστα ο Υφυπουργός Αθλητισμού έσπευσε μέσω του περιβάλλοντός του να τονίσει ότι δεν υφίσταται από την πλευρά του τελική απόφαση για μη έναρξη της Super League την προβλεπόμενη ημερομηνία και ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ακολουθηθούν όλες οι απαιτούμενες και νόμιμες διαδικασίες και επαφές.

«Όσα έχει πει τις τελευταίες μέρες ο Υφυπουργός ισχύουν. Οποιαδήποτε όμως απόφαση θα ληφθεί αφού ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και σίγουρα δεν υπάρχει τέτοια απόφαση τώρα», έλεγαν άμεσοι συνεργάτες του Σταύρου Κοντονή. Όπως και να έχει όμως κανένας αυτήν την στιγμή δεν εγγυάται πως το πρωτάθλημα θα αρχίσει κανονικά. Οπότε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα