Ανοιχτό (ακόμα) για Γκονζάλες και ψάξιμο για Καστάνιος

Ανοιχτό (ακόμα) για Γκονζάλες και ψάξιμο για Καστάνιος

Δημήτρης Τομαράς
Ανοιχτό (ακόμα) για Γκονζάλες και ψάξιμο για Καστάνιος

bet365

Ο Τζιανκάρλο Γκονζάλες παραμένει στα υπ' όψιν του Ολυμπιακού που φέρεται να... ψάχνεται για τα καλά και για τον Ολλανδό εξτρέμ της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Δεδομένο Νο1: ο Μανουέλ Ντα Κόστα μόνο βέβαιο δεν είναι τελικώς ότι θα φύγει. Υπάρχει η πιθανότητα να πάρει και αυτός ακόμα μία ευκαιρία, όπως και ο Ντιόγο Φιγκέιρας.

Εάν τελικώς προχωρήσει όμως το πλάνο της αποχώρησής του (σ.σ. κάτι που... παίζει ακόμα) ο έμπειρος Τζιανκάρλο Γκονζάλες της Παλέρμο - που παραμένει στα ερυθρόλευκα... ραντάρ - θα ενεργοποιηθεί ξανά ως περίπτωση που θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός. Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο να κλείσει και άλλος σέντερ μπακ δίχως να φύγει ο Πορτογαλομαροκινός. Παράλληλα οι Πειραιώτες έχουν ρίξει το βάρος και στο να κλείσουν τουλάχιστον έναν winger και έναν φορ. Μία περίπτωση που φέρεται να τσεκάρεται είναι του Λουκ Καστάνιος.

Του Ολλανδού εξτρέμ της Άϊντραχτ, που βέβαια μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι και για τον οποίο φέρεται να έχει κάνει και κρούση. Πέρυσι είχε 5 γκολ και 3 ασίστ σε 21 αγώνες. Για τα... φτερά πάντως υπάρχει και η επιλογή του Ζοσουέ και για το κέντρο άμυνας αυτή του Μαουρίτσιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα