Πρόβα τζενεράλε για Κέρκυρα με Βέροια

Gazzetta team
Πρόβα τζενεράλε για Κέρκυρα με Βέροια

bet365

Το τελευταίο της φιλικό δίνει το Σάββατο η Κέρκυρα που αντιμετωπίζει εντός έδρας την Βέροια...

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 δίνει αύριο, Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 η Κέρκυρα.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου υποδέχεται την Βέροια, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, σε μια αναμέτρηση, η οποία θ’ αρχίσει στις 18:30 και σίγουρα θ’ αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον 43χρονο προπονητή να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της επτανησιακής ομάδας και συγκεκριμένα την αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Superleague, την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, στο ΕΑΚΚ, κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα (πλην του ανέτοιμου Ντιμιτρόφσκι) και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες της ομάδας, αν και λογικά θα επιχειρήσει να δει στον αγωνιστικό χώρο και κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του αναφορικά με το σχήμα και την ενδεκάδα, που προσανατολίζεται να παρατάξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες της Κέρκυρας έκαναν απόψε προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς εν όψει του αυριανού φιλικού.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στο ΕΑΚΚ θα γίνει μόνο από τη μεγάλη εξέδρα, στην οποία τα εισιτήρια θα τιμώνται 10 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα