Ο Ολυμπιακός χορηγός της κατασκήνωσης της Ι.Μ. Νίκαιας

Ο Ολυμπιακός χορηγός της κατασκήνωσης της Ι.Μ. Νίκαιας

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός χορηγός της κατασκήνωσης της Ι.Μ. Νίκαιας

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει φροντίσει και έχει αναλάβει για διάστημα δύο μηνών την τροφοδοσία 1000 παιδιών.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατόπιν σχετικής οδηγίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας και του σπουδαίου κοινωνικού έργου που εκείνη επιτελεί. Έχει αναλάβει για δύο ολόκληρους μήνες, κατ' αποκλειστικότητα, την τροφοδοσία της κατασκήνωσης της Ιεράς Μητρόπολης. Η πρότυπη κατασκήνωση που βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων στην Στεφάνη Βοιωτίας, φιλοξενεί νέους Λυκείων, υποψήφιων ανώτατων σχολών αλλά και φοιτητές που προέρχονται από τις πιο ευαίσθητες κοινωνικά και οικονομικά οικογένειες της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Περάματος, του Κερατσινίου, του Αιγάλεω και άλλων γειτονικών «διαμερισμάτων» με τον Δήμο του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.
Κάθε μέρα λοιπόν, χάρη στον Ολυμπιακό, σερβίρονται τέσσερις μερίδες φαγητού σε 1.000 και πλέον παιδιά και έφηβους του Πειραιά. Η κατασκήνωση που βρίσκεται μέσα στη φύση λειτουργεί ανελλιπώς απο το 1985 παρότι μια πυρκαγιά το 2007 έκαψε τα πάντα. Μέσα απο σκληρή δουλειά και με μεγάλη προσπάθεια απο την Μητρόπολη αλλά και τους χορηγούς της (σ.σ.: ένας εκ των βασικών της είναι φυσικά ο Ολυμπιακός) η κατασκήνωση φτιάχτηκε ξανά. Όπως είναι φυσικό, ο αθλητισμός βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων των νέων ανθρώπων.
Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, επισκέφθηκε την κατασκήνωση και μοίρασε αναμνηστικά δώρα στα παιδιά τα οποία στην συνέχεια απήλαυσαν τη χαρά του παιχνιδιού σε αγαπημένα και δημοφιλή αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις και το πόλο στις υπέροχες εγκαταστάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα