«Οχι» σε 62 εκατ. ευρώ και ανανέωση για Ικάρντι

«Οχι» σε 62 εκατ. ευρώ και ανανέωση για Ικάρντι

bet365

Η Ιντερ απάντησε αρνητική στη νέα πρόταση της Νάπολι για τον Μάουρο Ικάρντι, με τον οποίο μιλάει για ανανέωση του συμβολαίου με αύξηση αποδοχών.

Ο Αργεντίνος φορ είναι ο βασικός στόχος των Παρτενοπέι για να αντικαταστήσει τον Γκονσάλο Ιγουαΐν και το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με το Sky Italia, κατατέθηκε νέα πρόταση στους Νερατζούρι. Μια πρόταση 60 εκατ. ευρώ συν άλλα δύο σε μπόνους! Η απάντηση, όμως, ήταν αρνητική.

Η Ιντερ επιμένει ότι ο Ικάρντι δεν πωλείται και ήδη ο Πιέρο Αουζίλιο είχε συνάντηση με το περιβάλλον του 23χρονου άσου προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης. Με το υπάρχον συμβόλαιο ο αρχηγός των Μιλανέζων παίρνει 3,8 εκατ. ευρώ και η νέα συμφωνία που θα του προτείνει η Ιντερ θα προβλέπει ετήσιες απολαβές 5 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Με μια λεπτομέρεια όμως... Η ανανέωση δεν θα γίνει πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, με τον Αουζίλιο να μεταφέρει στον Ικάρντι ότι οι Κινέζοι ιδιοκτήτες θα προσφέρουν το νέο συμβόλαιο τον Οκτώβριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα