Πιο μεγάλο συμβόλαιο από Σίλβα ο Μπέντο

Πιο μεγάλο συμβόλαιο από Σίλβα ο Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Πιο μεγάλο συμβόλαιο από Σίλβα ο Μπέντο

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο θα έχει πιο μεγάλο συμβόλαιο από τον Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, δείγμα του πόσο τον πιστεύει και τον στηρίζει η πειραϊκή ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές ο Μπέντο έκλεισε με διετές συμβόλαιο και απολαβές της τάξεως των 800.000 ευρώ τον χρόνο. Ένα πολύ καλό συμβόλαιο για προπονητή, που φανερώνει και το πόσο πολύ θέλει να επενδύσει πάνω του ο Ολυμπιακός αυτήν την περίοδο.

Ο Μάρκο Σίλβα έπαιρνε 700.000 ευρώ τον χρόνο και ενώ πριν στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είχε ετήσιο συμβόλαιο 500.000 ευρώ. Αυτό δείχνει λοιπόν πως ο Πάουλο Μπέντο θα έχει πιο καλό συμβόλαιο από τον Σίλβα. Σε πρώτη φάση πάντως σε θέμα δουλειάς ο Μπέντο δείχνει να βαδίζει στα... χνάρια Σίλβα. Και για το πως προπονεί την ομάδα και για το σύστημα. Όλα αυτά βέβαια είναι ακόμα νωρίς να κριθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα