Ανακοίνωσε Αντιλέχου η Κέρκυρα

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Αντιλέχου η Κέρκυρα

bet365

Την απόκτηση του Μόιζε Αντιλέχου, για τον οποίο μάθατε πρώτα από το gazzetta.gr, ανακοίνωσε η Κέρκυρα για τα επόμενα τρία χρόνια.

O Μόιζε Αντιλέχου, έπεισε τον Μιχάλη Γρηγορίου και εν τέλει αποκτήθηκε. Ο 21χρονος άσος, για τον οποίο διαβάσατε πρώτα στο gazzetta.gr έβαλε την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο που του προτάθηκε από τους Φαίακες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας:


Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Μόιζε Αντιλέχου.

Ο 21χρονος (01/11/1995) γεννημένος στη Γαλλία, αλλά με καταγωγή από το Μπενίν, Αντιλέχου, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον σύλλογο (μέχρι το καλοκαίρι του 2019).

Ο Αντιλέχου, ο οποίος πέρασε από το «μικροσκόπιο» του προπονητή της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, Μιχάλη Γρηγορίου, καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας πείθοντας για τις ικανότητες του, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Βαλενσιέν.

Στη συνέχεια, το 2011, εντάχθηκε στις ομάδες υποδομής της Πόρτο, ενώ το 2013 επέστρεψε -ως δανεικός από τους «Δράκους»- στη γαλλική ομάδα. Ακολούθησαν δύο ακόμα ομάδες μικρότερων κατηγοριών στη Γαλλία, η Πο και η Βιτρέ, ενώ η σεζόν 2015-16 τον βρήκε στη Σλοβακία για λογαριασμό της Σλόβαν Μπρατισλάβας, από την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούνιο.

Ο -ύψους 1.90μ.- Μόιζε Αντιλέχου καλύπτει τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του ανασταλτικού μέσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα