Η γνώμη του Μπέντο για τον Φιγκέιρας

Η γνώμη του Μπέντο για τον Φιγκέιρας

Η γνώμη του Μπέντο για τον Φιγκέιρας

Ο Φιγκέιρας έχει γίνει δέκτης έντονης κριτικής από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Πάουλο Μπέντο, όμως, δεν πιστεύει ότι η εικόνα του αντιπροσωπεύει την πραγματική του αξία.

Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Χάποελ Μπερ Σεβά, ο Φιγκέιρας έγινε δέκτης έντονης κριτικής. Σαφώς κι ο κόσμος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε στα δύο ματς, αλλά ο νέος τεχνικός της ομάδας δεν πιστεύει ότι η αξία του είναι αυτή που είδαμε στα δύο αυτά ματς.

Πέρα από το ότι ο Πάουλο Μπέντο έχει καλή γνώμη για τον 25χρονο δεξιό μπακ και ποδοσφαιρικά θα ήταν άδικο να κρίνουμε έναν παίκτη σε μόλις δύο ματς.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Και πόσω μάλλον όταν αυτά τα δύο ματς έχουν διεξαχθεί σε μια περίοδο όπου η ομάδα γενικότερα δεν είναι στο καλύτερό της σημείο, οι αλλαγές είναι αρκετές και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης.

Υπομονή, λοιπόν, γενικώς αλλά και ειδικά για παίκτες όπως ο Φιγκέιρας. Από τη στιγμή, λοιπόν, που λαμβάνει την εμπιστοσύνη του τεχνικού του, μένει από τον ίδιο τον παίκτη να αναστρέψει την κακή γνώμη που έχει δημιουργήσει. 

Best of internet