Ο πίνακας των διαιτητών της Super League

Gazzetta team
Ο πίνακας των διαιτητών της Super League

bet365

Με τους Σπάθα και Δημητρόπουλο να παραμένουν... εντός και τον Κουκουλάκη να μένει εκτός ανακοινώθηκε ο πίνακας των διαιτητών της Super League.
Πρόκειται για 27 ρέφερι που μπορεί να γίνουν 30 τον αριθμό. Οι Δημήτρης Θάνος, Θανάσης Γιάχος και Σταύρος Μάνταλος θα βρεθούν στον εν λόγω πίνακα εάν περάσουν τα τεστ φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας σε περίπου έναν μήνα. Αλλιώς κόβονται...
Στον πίνακα είναι και ο Σπάθας και ο Δημητρόπουλος παρότι είναι κατηγορούμενοι για την γνωστή υπόθεση της φερόμενης ως εγκληματικής οργάνωσης. Off τέθηκε ο Κουκουλάκης που από πέρυσι είχε πάψει να είναι διεθνής. Έχουν κοπεί και ο Στυλιαράς και ο Τζήλος.
Οι οκτώ νέοι διαιτητές είναι οι Ευαγγέλου (Αθήνας), Φουκάκης (Ηρακλείου), Γκράνας (Θράκης), Τίκας (Καρδίτσας), Πουλημάς (Κέρκυρας), Νεοφυτιάδης (Κορίνθου), Μπλάνας (Μεσσηνίας) και Γιαννουλάκης (Χανίων). Δείτε στην Gallery τον πίνακα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα