ΠΑΟΚ: «Με... Παππάδες δεν ξεκινάει η χρονιά»

ΠΑΟΚ: «Με... Παππάδες δεν ξεκινάει η χρονιά»

ΠΑΟΚ: «Με... Παππάδες δεν ξεκινάει η χρονιά»

Μετά τις ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει πως αν δεν αλλάξουν τα πρόσωπα στην διαιτησία δεν πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα.

Δεν έχουν τελειωμό οι αντιδράσεις των ΠΑΕ στα όσα έγιναν σήμερα και αφορούν την διαιτησία. Μετά την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως δεν πρόκειται να αρχίσει η χρονιά με... Παππάδες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του «δικέφαλου» του βορρά έχει ως εξής: «Κανέναν δεν εκπλήσσει η ανεύθυνη στάση του απερχόμενου συστήματος της ΕΠΟ, όπως δεν εκπλήσσει η άλλη μια απόδειξη πως συγκεκριμένοι άνθρωποι στην Ομοσπονδία αναζητούν στο ποδόσφαιρο το άσυλο που δεν θα τους δώσει η δικαιοσύνη. Γνωρίζουν καλά τις συνέπειες του καταρτισμού των πινάκων διαιτησίας στον οποίο προχώρησαν και επίτηδες προκαλούν την κοινή λογική. Γνωρίζουν καλά πως με… Παππάδες το πρωτάθλημα είναι αδύνατον να ξεκινήσει κι εμείς να συμμετάσχουμε μ´ αυτούς τους όρους.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τους έχει καλέσει πολλές φορές να διασώσουν όση αξιοπρέπεια τυχόν τους έχει απομείνει με την παραίτησή τους. Πλέον ακούν κι από αλλού αυτά τα…καλέσματα και τους συστήνουμε για τελευταία φορά να μην περιμένουν τους τελευταίους δυο μήνες της ύπαρξής τους στο ποδόσφαιρο για να εκδικηθούν όσους προκάλεσαν την άτακτη φυγή τους. Γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος υπαίτιος, παρά η δική τους αλαζονεία, επίδειξη της οποίας κάνουν και σήμερα με τον αυθαίρετο και απαράδεκτο καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας, πέρα από οτιδήποτε συμφωνήθηκε πρόσφατα».

Best of internet