Οργισμένη ανακοίνωση της ΑΕΚ!

Οργισμένη ανακοίνωση της ΑΕΚ!

Gazzetta team
Οργισμένη ανακοίνωση της ΑΕΚ!

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της τονίζει ότι δεν γίνεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τα ίδια αμαρτωλά πρόσωπα και τις ίδιες συνθήκες προμελετημένου εγκλήματος.

Με αφορμή όσα γίνονται με τους πίνακες διαιτησίας από την πλευρά της ΕΠΟ, η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έβγαλε την εξής ανακοίνωση.

«Παρακολουθούμε για μια ακόμα φορά το εγκληματικό θέατρο του παραλόγου γύρω απο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τους ίδιους ανθρώπους να κουνούν τα ίδια πιόνια στη σκακιέρα και να νομίζουν ότι νομιμοποιούνται ακομα να το ελέγχουν και δήθεν να το διοικούν.

Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά και για την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις. Κύριοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, βγείτε και εσείς από τις δικές σας.

Πρωτάθλημα με τα ίδια αμαρτωλά πρόσωπα, τους ίδιους φθαρμένους διαιτητές και τις ίδιες συνθήκες προμελετημένου εγκλήματος δεν γίνεται να ξεκινήσει. Την ΑΕΚ, ξεχάστε την! Συνένοχοι εγκληματικής οργάνωσης εμείς δεν γινόμαστε!

Και επιτέλους καταλάβετε οτι δεν γίνεται να εκπροσωπεί το ελληνικό ποδοσφαιρο και να εκδίδει ανακοινώσεις ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Γκιρτζίκης, τον οποίο η ίδια του η πόλη απέβαλλε απο την τοπική ένωση. Ο οποίος δεν τολμά να εμφανιστεί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της επικράτειας. Και ο οποίος ευθύνεται μαζί με την παρέα του για το καθεστώς πλήρους αναξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και την πρωτοφανή κατάντια της εθνικής μας ομάδας.

Και ο ίδιος και η παρέα του θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν οτι το εγκληματικό παρελθόν δεν γίνεται να διαφεντεύει το μέλλον.

Αν δεν αλλάξουν τα πάντα, δεν έχει νόημα να συζητάμε για το σημερινό τίποτα...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα