Ο Ρονάλντο δίπλα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές (pic)

Ο Ρονάλντο δίπλα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές (pic)

Ο Ρονάλντο δίπλα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές (pic)

bet365

Η Μαδέιρα έχει υποστεί τεράστιες ζημιές από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορούσε να μην βοηθήσει το μέρος που γεννήθηκε!

Η Πορτογαλία είναι αντιμέτωπη με τον εφιάλτη των πυρκαγιών τις τελευταίες μέρες κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για αν στηρίξει τη Μαδέιρα.

Κι η Μαδέιρα είναι ένα από τα μέρη που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές που έχουν μετατράψει την Πορτογαλία σε μια κόλαση.

Στη γενέτειρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι 1.000 έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την οικία τους. Μάλιστα, 40 σπίτια καταστράφηκαν από τις φλόγες, μιας κι η βοήθεια από την Ιταλία και την Ισπανία δεν ήταν αρκετή ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Οι Αρχές μάλιστα έχουν προβεί στη σύλληψη αρκετών που είναι ύποπτοι για τον εμπρησμό.

Η «Sic Noticias» κάνει αναφορά στην οικονομική βοήθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο προς το μέρος που γεννήθηκε, τονίζοντας ότι έχει ήδη συνεισφέρει πάνω από 100.000 δολάρια, ενώ λέγεται ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του νησιού, Miguel Albuquerque, όνταςε έτοιμμος να συνεισφέρει ακόμη περισσότερα αν χρειαστεί.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα