Παρελθόν από Βιγιαρεάλ ο Μαρθελίνο

Παρελθόν από Βιγιαρεάλ ο Μαρθελίνο

Gazzetta team
Παρελθόν από Βιγιαρεάλ ο Μαρθελίνο

bet365

Μία εβδομάδα πριν τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μονακό η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μαρθελίνο από τον πάγκο του συλλόγου.

Χωρίς προπονητή έμεινε η Βιγιαρεάλ μόλις μία εβδομάδα πριν το πρώτο ματς με τη Μονακό για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα «κίτρινα υποβρύχια» προχώρησαν σε αιφνιδιαστική ανακοίνωση αργά το βράδυ της Τετάρτης (10/8), με την οποία γνωστοποίησαν την αποχώρηση του Μαρθελίνο από τον πάγκο του συλλόγου. Έτσι, πρέπει, πλέον, να... τρέξουν για να βρουν τον αντικαταστάτη του, ακόμα κι αν αυτός είναι προσωρινός. «Ο Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ σταμάτησε να είναι προπονητής της Βιγιαρεάλ.

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή, τον κόουτς, Ρούμπεν Ουρία, και τον γυμναστή, Ισμαέλ Φερνάντεθ, η δουλειά του σε αυτές τις 3,5 σεζόν στον κίτρινο πάγκο συνοδεύτηκε με μεγάλες επιτυχίες, όπως η επιστροφή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, στην κατάταξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόπα ντελ Ρέι και στην τέταρτη θέση την περσινή σεζόν για να αγωνιστούμε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βιγιαρεάλ θέλει να ευχηθεί τα καλύτερο στον Μαρθελίνιο στην καριέρα του. Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης, είτε είναι προσωρινός, είτε οριστικός», αναφέρει η ανακοίνωση της Βιγιαρεάλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα