Κετσπάγια: «Μέχρι να λήξει η μεταγραφική...»

Κετσπάγια: «Μέχρι να λήξει η μεταγραφική...»

Gazzetta team
Κετσπάγια: «Μέχρι να λήξει η μεταγραφική...»

bet365

Δεν έχει κλείσει το ρόστερ της ΑΕΚ, όπως είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το φιλικό με τα Τρίκαλα, κάνοντας ένα σχόλιο και για τους Αλμέιδα-Πατίτο, όπως και τους πιτσιρικάδες που έπαιξαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ενωσης μετά τη φιλική νίκη (1-2) στα Τρίκαλα.

Για τα μεταγραφικά: «Από την στιγμή που υπάρχει η πιθανότητα μεταγραφής μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν μπορούμε να πούμε πως έκλεισε το ρόστερ».

Για τους Αλμέιδα και Πατίτο: «Και ο ένας και ο άλλος προσπάθησαν. Δεν είναι στα επίπεδα που θέλουμε και που θέλουν και οι ίδιοι. Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας».

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Σιγά σιγά η ομάδα παίζει καλά. Παρόλο που είχαμε απουσίες, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, δώσαμε ευκαιρίες και στους νεαρούς παίκτες».

Για την συμμετοχή πιτσιρικάδων από την Κ20: «Έχουμε νέα παιδιά που είναι κοντά στην πρώτη ομάδα και θέλουμε να δίνουμε και ευκαιρίες. Θέλουν δουλειά και θέλουν και χρόνο. Το καλό είναι πως υπάρχουν παιδιά που έχουν ταλέντο και ελπίζουμε πως ο χρόνος θα δείξει. Και υπάρχουν ήδη παιδιά που είναι στην πρώτη ομάδα και παίζουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα