Το γύρισε και κέρδισε την ΑΕΛ η Ξάνθη

Gazzetta team
Το γύρισε και κέρδισε την ΑΕΛ η Ξάνθη

bet365

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο πρώτο μέρος του εντός έδρας φιλικού της με την Ξάνθη, όμως οι Ακρίτες στην επανάληψη ήταν ανώτεροι, γύρισαν το παιχνίδι και νίκησαν με 2-1.
Η ομάδα της ΑΕΛ μπήκε πιο καλά στο ματς και πήρε κεφάλι στο σκορ με πέναλτι του Βαρέλα στο 8' για ανατροπή του Ντελέτις. Οι Ακρίτες όπως πήραν τα ηνία του ματς στην επανάληψη.
Οι δύο ομάδες «κατέβηκαν» πλήρως αλλαγμένες στο δεύτερο μέρος, με τον Μαρουκάκη να απειλεί την εστία της Ξάνθης, αλλά το σουτ του έφυγε μόλις άουτ (και ενώ νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του ως οφσάιντ). Στο 65' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Νιέτο ισοφάρισε από την άσπρη βούλα. Η Ξάνθη πίεζε και για νέο γκολ και μπορεί αρχικά ο Καβουσάκης να είπε «όχι», ωστόσο στο 76’ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και ο Γιουνές με κεφαλιά έγραψε το 1-2. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ και ενώ ο Λισγάρας είχε δοκάρι στο 85'.
Η αρχική σύνθεση της ΑΕΛ: Ντεγκρά, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Ναβάρο, Γκόλιας, Φατιόν, Ουρτάδο, Βαρέλα, Ντέλετις, Ναζλίδης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Καβουσάκης, Ρέντζας, Μονιάκης, Σουλιώτης, Φάρκας, νούμερο 8 υπο δοκιμήν, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Μασούρας, Μαρουκάκης και Καπός.
Η αρχική σύνθεση της Ξάνθης: Ζιβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Σολτάνι, Βασιλακάκης, Ρεμπέριρα, Ράνος, Φλίσκας, Νιέτο και Ορφανίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα