Βιέιρα ξανά στο προσκήνιο για Ολυμπιακό

Βιέιρα ξανά στο προσκήνιο για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Βιέιρα ξανά στο προσκήνιο για Ολυμπιακό

bet365

Ο Ούγκο Βιέιρα, μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού επί Σίλβα, επανέρχεται σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές στο προσκήνιο και στην εποχή του Πάουλο Μπέντο.

Πρόκειται για τον 28χρονο Πορτογάλο φορ, που όταν ο Μάρκο Σίλβα ήταν στον Ολυμπιακό τον ήθελε και είχαν γίνει και επαφές. Τώρα γίνεται το come back για τον άσο του Ερ. Αστέρα που παίζει και κρυφός κυνηγός και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Βιέιρα έχει ήδη βάλει φέτος έξι γκολ. Με βάση πηγές από την Πορτογαλία οι Πειραιώτες ασχολούνται ξανά με την συγκεκριμένη περίπτωση. Για την επίθεση και τα άκρα βέβαια υπάρχουν και άλλα ονόματα.

Όπως ο Ζοσουέ Φιλίπε Σοάρες Πεσκέιρα, ο 26χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ που ανήκει στην Πόρτο, καθώς και ο Ριβιέρ. Ο Γάλλος επιθετικός της Νιουκάστλ. Ο Ολυμπιακός στην παρούσα φάση θέλει πρωτίστως να κλείσει έναν καλό winger για την Ευρώπη. Έναν πλάγιο που εκτός απροόπτου θα είναι από την πορτογαλική αγορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα