Μέχρι το 2020 στην Λέστερ ο Ρανιέρι!

Μέχρι το 2020 στην Λέστερ ο Ρανιέρι!

Η Λέστερ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Κλάουντιο Ρανιέρι μέχρι το 2020!

Μέχρι το 2020 στην Λέστερ ο Ρανιέρι!

Αναμφισβήτητα η χρονιά που πέρασε ανήκει ολοκληρωτικά στον Κλάουντιο Ρανιέρι και στους παίκτες του, μετά τον άθλο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της Λέστερ, φυσικά, δεν θα μπορούσε να κλείσει τα μάτια στην τεράστια επιτυχία που έφερε ο Ιταλός στην ομάδα και στην πόλη και έτσι του ανανέωσε το συμβόλαιο, με τη νέα συμφωνία να τον δένει στις «αλεπούδες» μέχρι το 2020.

Η απόλυτη επιβράβευση για τον πρώτην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής. 

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Στις δηλώσεις του, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της ανανέωσής του, είπε ο Ιταλός τεχνικός:

«Από τη στιγμή που μίλησα με τους ιδιοκτήτες για το όραμά τους για τη Λέστερ, ήξερα ότι ήταν κάτι του οποίου ήθελα να είμαι μέρος για πολύ καιρό. Η ενέργεια που υπάρχει στο σύλλογο - από τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό, μέχρι τους παίκτες και τους φιλάθλους - είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα είμαι μέλος αυτού για τα χρόνια που έρχονται.

Τη περσινή σεζόν, το πνεύμα μας κι η σκληρή δουλειά μας βοήθησαν να πετύχουμε κάτι μαγικό. Αν μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά , να διατηρήσουμε το πάθος και να συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλη μας την καρδιά, είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε μαζί».

Best of internet