Τελειώνει και με Σισοκό, Σαρπόνγκ, επαφές με Καπετάνο

Τελειώνει και με Σισοκό, Σαρπόνγκ, επαφές με Καπετάνο

Νίκος Τσιώκος
Τελειώνει και με Σισοκό, Σαρπόνγκ, επαφές με Καπετάνο

bet365

Παίκτες της Βέροιας πρέπει να θεωρούνται οι Σισοκό (έπαιξε βασικός στο φιλικό με ΠΑΟΚ), Σαρπόνγκ, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη (10/8). Επαφές με Καπετάνο.

Ο Μαχαμαντού Σισοκό αγωνίστηκε βασικός στη φιλική ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Βέροιας. Ο 28χρονος στόπερ επέστρεψε στη «βασίλισσα του Βορρά» και μπορεί να έπαιξε στο αποψινό φιλικό, όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (10/8). Το ίδιο ισχύει και για τον Τζέφρι Σαρπόνγκ, ο οποίος έφτασε με τη σειρά του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις, με την περίπτωσή του να τελειώνει και αυτή αύριο.

Επαφές με Καπετάνο

Από εκεί και πέρα, αφού «χάλασε» η μεταγραφή του Πάμπλο Ολιβέρα, στη Βέροια φαίνεται πως ψάχνουν τον έτερο επιθετικό στην ελληνική αγορά. Για την ακρίβεια, έχουν γίνει επαφές με τον Παντελή Καπετάνο, όμως προς το παρόν δεν έχει υπάρξει συμφωνία. Ωστόσο, οι επαφές θα συνεχιστούν και δεν αποκλείεται να έχουμε θετικές εξελίξεις με τον 33χρονο μέχρι πρότινος φορ της Ξάνθης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα