Δεν ανακοινώνεται ακόμα ο Μπέντο

ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Δεν ανακοινώνεται ακόμα ο Μπέντο

Δεν ανακοινώνεται ακόμα ο Μπέντο

Ο Μπέντο δεν ανακοινώθηκε - όπως αναμενόταν - από τον Ολυμπιακό και τα... επίσημα πάνε για Τετάρτη. Το... θέμα με Κρουζέϊρο. Μίτινγκ για μεταγραφές Δευτέρα και Τρίτη.

Το... αγκάθι της υπόθεσης φάνηκε να είναι - σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από Βραζιλία και Πορτογαλία - η Κρουζέϊρο, η προηγούμενη ομάδα του Μπέντο. Και αυτό διότι δείχνει να μην έχει λυθεί το ζήτημα της αποζημίωσής του από τους Βραζιλιάνους και ενώ γενικά υπήρχαν ακόμα ανοιχτά θέματα, αν και είχε φύγει από εκεί τον Μάϊο. Ο Πάουλο Μπέντο πρέπει να... ξεμπερδέψει οριστικά με τους Βραζιλιάνους για να ανακοινωθεί και τυπικά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πάντως το deal είναι τελειωμένο και στην παρούσα φάση δεν προκύπτει κάτι διαφορετικό. Απλώς η υπόθεση θα πάρει μία μικρή παράταση και λογικά αύριο οι Πειραιώτες θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τον Μπέντο και το team του. Ακολούθως θα γίνει και η σχετική παρουσίαση. Πρέπει βεβαίως πρώτα πρέπει να γνωστοποιηθεί επίσημα η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών και μετά να γίνει η σχετική συνέντευξη Τύπου και φυσικά να αναλάβει και τυπικά ο εν λόγω κόουτς για να κάνει και την πρώτη του προπόνηση.

Στα μεταγραφικά πέραν του Αντρέ Μάρτινς χθες Δευτέρα αλλά και σήμερα υπήρχε μεταγραφική σύσκεψη στην ΠΑΕ. Η στόχευση είναι να γίνει μία καλή προσθήκη που θα είναι και η αλλαγή για την λίστα του Europa. Οι προτεραιότητες του Ολυμπιακού δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα. Ψάχνει τουλάχιστον έναν στόπερ (σ.σ. μπορεί και δύο), δύο εξτρέμ (σ.σ. η μεταγραφή του winger μάλλον θα είναι η επόμενη) και έναν επιθετικό. Παράλληλα σημαντικό ρόλο θα παίξει και το πόσοι από τους... φευγάτους (Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Μανιάτης και όχι μόνο αλλά αυτοί οι τρεις έχουν τον πρώτο... λόγο) θα... χαιρετήσουν τελικώς μέχρι το τέλος του μήνα.

Best of internet