Δοκάρια ο Πλατανιάς, νίκη ο Κισσαμικός

Δημήτρης Τομαράς
Δοκάρια ο Πλατανιάς, νίκη ο Κισσαμικός

bet365

Ο Πλατανιάς είχε τα δοκάρια αλλά ο Κισσαμικός την επιθετική ουσία και με δύο γκολ επικράτησε με 2-1 στο φιλικό των δύο ομάδων στο Μάλεμε.
Στο14' ο Γιακουμάκης είχε μία κεφαλιά στο δοκάρι από σέντρα του Στανισάβλιεβιτς. Στο 22' ο Τσουράκης ένα σουτ ελάχιστα έξω.
Οι φάσεις συνεχίστηκαν για την ομάδα του Πλατανιά. Οι παίκτες του Παράσχου είχαν δοκάρι και στο 37': πλασέ από τον Στανισάβλιεβιτς αποκρούει εντυπωσιακά ο Λαζαρίδης, ο Τσουράκης από κοντά στην συνέχεια στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι για να καταλήξει στα πόδια του Μανούσου που πραγματοποιεί νέο σουτ που αποκρούεται από την άμυνα του Κισσαμικού.
Στο 39' ήρθε το 0-1 με ασίστ του Βλάχου σε Μάντζη και κοντινό πλασέ του τελευταίου. Στο 44' σέντρα από τον Μανούσο κεφαλιά-ψαράκι από τον Γιακουμάκη και η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη. Στο 47' έγινε το 0-2 όταν από ωραία προσπάθεια του Κίκε ο Τιάγκο Σίλβα σκοράρει για το 0-2. Στο 49' είχαμε άλλο ένα δοκάρι.
Φάουλ του Τιάγκο Σίλβα ο Κοκκαλάς βρίσκει όσο χρειάζεται την μπάλα για να προσκρούσει στο δοκάρι και να μην καταλήξει στα δίχτυα. Στο 62' ένα δυνατό σουτ του Ντιλαβέρ αποκρούστηκε. Δύο λεπτά μετά είχε χαμένη ευκαιρία ο Κουλιμπαλί, ο οποίος είχε και σουτ στο 70'.
Στο 83' υπήρξε και άλλη μεγάλη φάση του Πλατανιά. Εκτέλεση κόρνερ από τον Ηλιάδη, κεφαλιά από τον Πριντέτα, νέα κεφαλιά από τον Ντιλαβέρ η μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τελικώς στο 88' με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ του Ντιλαβέρ ο Πλατανιάς μείωσε το σκορ 1-2.
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου (46’ Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος (46’ Κουλιμπαλί), Κάργας (46’ Πριντέτα), Καρυπίδης (46’ Μπανανά), Βάντερσον (73’ Ζίκο), Γκνιάτιτς (46’ Μουνάφο), Στανισάβλιεβιτς (46’ Ντεβέσα), Μενδρινός (46’ Γουνδουλάκης), Τσουράκης (46’ Ηλιάδης), Μανούσος (46’ Ντίνας) και Γιακουμάκης (46’ Ντιλαβέρ).
Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης (46’ Γκέκας), Τσερκέζος (46’ Παγώνης), Παντελάκης, Σταθάκης (46’ Ραπτάκης), Τσοντάκης, Σελινιωτάκης (46’ Αντωνιάδης), Ενγκουέμ, Πέεφ (46’ Τιάγκο Σίλβα), Θέος (46’ Κίκε), Βλάχος (46’ Μίλιτς) και Μάντζης (70’ Φυντικάκης)
Διαιτητής: Χρυσός, Βοηθοί: Σινιοράκης-Καλφάκης, 4ος διαιτητής: Ούτας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα