«Μπορεί να φύγει ο Ινσίνιε»!

«Μπορεί να φύγει ο Ινσίνιε»!

Gazzetta team
«Μπορεί να φύγει ο Ινσίνιε»!

bet365

Ο μάνατζερ του Λορέντσο Ινσίνιε αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τη Νάπολι, ρίχνοντας ουσιαστικά την ευθύνη στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ινσίνιε είναι ανοιχτό εδώ και καιρό και ένας εκ των μάνατζερ του, ο Φάμπιο Αντρεότι, βάζει φωτιές στους Παρτενοπέι, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν αποδεχθεί την αποχώρηση του Γκονσάλο Ιγουαΐν. Και όπως ο Αργεντίνος, έτσι και ο Ινσίνιε, μέσω του μάνατζερ του, αναφέρεται στην έλειψη δυνατού project από την πλευρά του προέδρου της Νάπολι.

«Ο Ντε Λαουρέντις πάντα έλεγε ότι ο Λορέντσο είναι ο Τότι της Νάπολι αλλά στην τελευταία συνάντηση δεν μας άρεσαν κάποιες απόψεις του. Η καρδιά του Λορέντσο θέλει Νάπολι αλλά έχουμε σκεφτεί και το ενδεχόμενο η πορεία του στη Νάπολι να τελειώσει. Ο Λορέντσο έκανε μια επιλογή από καρδιάς αλλά η επαγγελματική ζωή ενός ποδοσφαιριστή δεν είναι αιώνια. Αυτό σημαίνει, επομένως, ότι η καρδιά υπάρχει μέχρι ένα σημείο. Πρέπει να κάνουμε μια νέα εκτίμηση της κατάστασης και να σκεφτούμε τα πάντα πολύ καλά.

Οταν τα σημαντικά κλαμπ θέλουν να σε ικανοποιήσουν οικονομικά, σε επίπεδο εικόνας και πάνω από όλα με ένα project με προοπτική επιτυχιών, όταν σου κάνουν ένα σημαντικό συμβόλαιο, σημαίνει ότι το project εξελίσσεται και φτιάχνουν την ομάδα γύρω σου. Αυτό είναι το αδύναμο σημείο της Νάπολι και γι' αυτό υπάρχουν κάποια κλαμπ τα οποία σκεφτόμαστε σοβαρά. Η Νάπολι δεν θέλει να πουλήσει τον Λορέντσο αλλά το συμβόλαιο που του προσφέρει δεν τον ικανοποιεί γιατί έχουμε καλύτερες προτάσεις. Είναι τρία τα κλαμπ -και είναι ανάμεσα στα 12 πιο πλούσια της Ευρώπης- που θέλουν τον Ινσίνιε και ο τεχνικός διευθυντής Τζιούντολι το ξέρει από τον Απρίλιο.

Πέρυσι δεν κάτσαμε να συζητήσουμε γιατί θέλαμε να αποδείξουμε με πράξεις κάποια πράγματα. Την τελευταία σεζόν, λοιπόν, ο Λορέντσο απέδειξε ότι ήταν ο πιο καθοριστικός ποδοσφαιριστής της Νάπολι μετά τον Ιγουαΐν. Δεν είναι θέμα χρημάτων, θέλω να το ξεκαθαρίσω. Για εμάς έχει αξία να έχουμε ένα σημαντικό συμβόλαιο αν υπάρχει και ένα σημαντικό project».

 

SERIE A Τελευταία Νέα