Ντουάιερ: «Τιμή μου να παίξω για τον Ολυμπιακό, αλλά...»

Ντουάιερ: «Τιμή μου να παίξω για τον Ολυμπιακό, αλλά...»

Gazzetta team
Ντουάιερ: «Τιμή μου να παίξω για τον Ολυμπιακό, αλλά...»

bet365

Θα ήταν τιμή του να παίξει για μια φανταστική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, αλλά ο Ντουάιερ δηλώνει καλά στο Κάνσας και πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγει από εκεί.

Ο Ντομ Νουάιερ παραδέχτηκε τις επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό και αφού χαρακτήρισε «φανταστική» την ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας, τόνισε ότι δεν είναι κατάλληλη η στιγμή να αφήσει το Κάνσας.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

«Είχα συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Είναι μία φανταστική ομάδα και θα ήταν τιμή μου να παίξω για εκείνους. Ωστόσο, δεν είναι η σωστή στιγμή να φύγω από εδώ. Στο μέλλον, ποιος ξέρει; Δεν ξέρω τι συμβεί στο μέλλον, αλλά μου αρέσει να είμαι στο Κάνσας και πηγαίνω πολύ καλά εδώ», δήλωσε μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο του «ESPN».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα