Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη: Super Cup... super ματς!

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη: Super Cup... super ματς!

bet365

Στο Τρόντχαϊμ της Νορβηγίας, Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη φέρνουν μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού ένα ματς που θυμίζει χειμώνα, με έπαθλο το Super Cup Ευρώπης (21:45).

Αύγουστος είναι αλλά τι να «λέει»; Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη κοντράρονται στο «Τρόντχαϊμ» της Νορβηγίας (21:45) με σκοπό την κατάκτηση του Super Cup Ευρώπης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει μετά τους Γκουαρδιόλα, Αντσελότι, Σιμεόνε και Λουίς Ενρίκε να γίνει ο 5ος που κατακτά τον εν λόγω θεσμό τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Από την άλλη, ο Χόρχε Σαμπάολι θέλει να δει τη δική του Σεβίλλη να ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της με την κατάκτηση ενός τροπαίου. Στοίχημα για την ομάδα της Ανδαλουσίας είναι να αποδείξουν το «ουδείς αναντικατάστατος», μιας κι οι Κριχόβιακ, Κόκε, Μπανέγκα και Γκαμεϊρό έχουν αφήσει πιο.. γυμνή την ομάδα.

Πάμε να δούμε πως θα ξεκινήσουν οι δυο ομάδες...

Στο 4-3-3 του Σαμπάολι αναμένεται να δούμε τους: Σορία στο τέρμα και Εσκουδέρο, Καρίσο, Κολοτζιέτζακ και Παρέχα στην άμυνα (από τα αριστερά προς τα δεξιά).

Οι τρεις του κέντρου θα είναι οι Κορέα, Ιμπόρα και Κράνεβιτερ. Στο κέντρο της επίθεσης θα είναι ο Μπεν Γεντέρ, αριστερά του θα βρίσκεται ο Κιγιοτάκε και δεξιά ο Κονοπλιάνκα.

Στο 4-3-3 της Ρεάλ Μαδρίτης λογικά θα ξεκινήσουν οι : κασίγια στο τέρμα και Μαρσέλο, Ράμος, Βαράν και Καρβαχάλ στην άμυνα.

Κόβατσιτς, Κασεμίρο και Μόντριτς θα είναι στο κέντρο, ο Μοράτα θα βρίσκεται στην κορυφή κι οι Ίσκ - Ροντρίγκες θα είναι αριστερά και δεξιά του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα