Φαρίνια: «Προτίμησα τον Αστέρα παρά τις άλλες προτάσεις που είχα»

Gazzetta team
Φαρίνια: «Προτίμησα τον Αστέρα παρά τις άλλες προτάσεις που είχα»

bet365

Ο Λουίς Φαρίνια ανακοινώθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Αργεντινό να επιλέγει τον αριθμό «20».

Ο Λουίς Κάρλος Φαρίνια ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του «Κολοκοτρώνης», στο φιλικό με τον Πανιώνιο, ωστόσο το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του ολοκληρώθηκε χθες (8/8).

Ο παίκτης, μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως παρά τις άλλες προτάσεις που είχε επέλεξε τους Αρκάδες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Luis Carlos Fariña Olivera για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την SL Benfica».

Το βιογραφικό του παίκτη:

Ο Fariña γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1991, επέλεξε το νούμερο 20 για τη φανέλα του και άρχισε να προπονείται σε εντατικούς ρυθμούς υπό την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου του ΑΣΤΕΡΑ.

Το 10ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αυτό το καλοκαίρι, κατάγεται από το Buenos Aires της Αργεντινής και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Οι πρώτες του δηλώσεις:

"Η αλήθεια είναι πως παρόλο που είχα και κάποιες άλλες προτάσεις, προτίμησα τον ΑΣΤΕΡΑ γιατί με ενδιέφερε το πρότζεκτ που θέλει να δημιουργήσει η ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ, οι οποίοι μου έδειξαν ότι με θέλουν πραγματικά πολύ στην ομάδα τους και πιστεύουν πάρα πολύ στην αξία μου.

Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου και από εκεί και πέρα να σταθεροποιηθώ στην ενδεκάδα της ομάδας για να μπορέσω με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω όσο πιο πολύ γίνεται την ομάδα να φτάσει ψηλά. Το σημαντικότερο είναι η ομαδική συμμετοχή και όχι η ατομική.

Τα βασικά μου χαρακτηριστικά, είναι ότι είμαι ένας αρκετά γρήγορος ποδοσφαιριστής, ένας απρόβλεπτος ποδοσφαιριστής και συνεχώς προσπαθώ να βρίσκω ευκαιρίες για το ένας εναντίον ενός που θεωρώ ότι είναι και το βασικό μου όπλο. Μου αρέσει πολύ να προσπερνώ τους αντιπάλους μου και να τελειώνω τις φάσεις είτε μόνος μου, είτε να μοιράζω γκολ στους συμπαίκτες μου, κάτι που με ικανοποιεί πάρα πολύ.

Το χειροκρότημα του κόσμου στο ημίχρονο του αγώνα (σ.σ. φιλικό με τον Πανιώνιο) με ευχαρίστησε πάρα πολύ. Σίγουρα δεν καταλάβαινα τι ακριβώς συνέβαινε λόγω της γλώσσας, αλλά κατάλαβα πολύ καλά ότι ο κόσμος με υποδέχθηκε ζεστά, με χειροκροτήματα και αυτό είναι κάτι που με αφήνει πολύ ικανοποιημένο και με γεμίζει αυτοπεποίθηση ότι βρίσκομαι σε ένα χώρο που με αγαπάνε. Έτσι θα καταφέρω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει.

Αυτό που δεν διαπραγματεύομαι, είναι ότι σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση, θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, με αυτοθυσία, με διάθεση και με θέληση για να βοηθήσω την ομάδα μου".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2009–2013 Racing Club 51 (4)

2013–2016 Benfica SL

2013–2014 → Baniyas 23 (6)

2014–2015 → Deportivo La Coruña 21 (1)

2015 → Rayo Vallecano 3

2016 → Universidad de Chile 9

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα