Φεύγει και ο Γκαγκάτσης από τον Πανιώνιο

Gazzetta team
Φεύγει και ο Γκαγκάτσης από τον Πανιώνιο

bet365

Οι αλλαγές συνεχίζονται στον Πανιώνιο καθώς μετά τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι εξαιρετικά πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου και ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Οι εξελίξεις στον Πανιώνιο μετά τα όσα είχαν προηγηθεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τις επαφές που είχε κάνει με τον Ολυμπιακό τρέχουν. Ο έμπειρος τεχνικός που είχε καταφέρει να φέρει τους «κυανέρυθρους» στα πλέι οφ (δεν έπαιξαν λόγω μη χορήγησης άδειας), αποτελεί ήδη παρελθόν, ενώ όπως όλα δείχνουν το ίδιο θα συμβεί και με τον Βασίλη Γκαγκάτση. Στην Πλατεία είναι δυσαρεστημένοι με τις κινήσεις του έμπειρου παράγοντα στο θέμα του Ουζουνίδη και εκτός εξαιρετικού απροόπτου σύντομα θα έχουμε και νέο... διαζύγιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα