«Λαζάρ για αντι-Μαζουακού»

«Λαζάρ για αντι-Μαζουακού»

«Λαζάρ για αντι-Μαζουακού»

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, ο αριστερός μπακ της Παλέρμο, Ακράφ Λαζάρ, είναι στόχος του Ολυμπιακού για να καλύψει το κενό του Αρτούρ Μαζουακού.

Ο Μαροκινός, επιθετικογενής μπακ των Rosanero, είναι όπως προκύπτει ένας από τους παίκτες που κοιτάζουν οι Ερυθρόλευκοι για το αριστερό άκρο της άμυνας μετά την αποχώρηση του Μαζουακού για την Αγγλία και την Γουέστ Χαμ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο παίκτης προτιμά την Μαρσέιγ και θέλει να φύγει από την Παλέρμο η οποία πέρυσι άλλαξε 8 προπονητές και σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Η πρόταση του γαλλικού κλαμπ καλύπτει τον 24χρονο, ο οποίος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, όμως τις τελευταίες ώρες στο κόλπο έχει μπει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ίσως κερδίσει τον πλειστηριασμό αν προσφέρει στους Σικελούς 3 εκατ. ευρώ συν bonus.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα