Ήρθε και υπογράφει ο Βίτι, έρχεται και ο Σαρπόνγκ

Ήρθε και υπογράφει ο Βίτι, έρχεται και ο Σαρπόνγκ

Νίκος Τσιώκος
Ήρθε και υπογράφει ο Βίτι, έρχεται και ο Σαρπόνγκ

bet365

Στη Βέροια βρίσκεται από τη Δευτέρα (8/8) και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τη «βασίλισσα του Βορρά». Την Τρίτη (9/8) ο Σαρπόνγκ, υπογράφει και ο Σισοκό.

Γεμάτη αναμένεται να είναι η αυριανή ημέρα για τη Βέροια. Εκτός από το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (9/8 20:00), στη «βασίλισσα του Βορρά» έχουν να ασχοληθούν με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Τη Δευτέρα (8/8) έφτασε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ο Πάμπλο Βίτι, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία. Ο Αργεντινός επιθετικός ξεκίνησε να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και θα υποβληθεί σε μερικές ακόμα το πρωί της Τρίτης (9/8). Αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο για να ανακοινωθεί

Έρχεται και ο Σαρπόνγκ, υπογράφει ο Σισοκό

Από εκεί και πέρα, αύριο αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και από τον Μαχαμαντού Σισοκό, που βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στη Βέροια. Επίσης, σήμερα το βράδυ αναμένεται και η άφιξη του Τζέφρι Σαρπόνγκ, με τον Ολλανδό εξτρέμ να υποβάλλεται και αυτός σε εξετάσεις, ώστε να υπογράψει με τη σειρά του συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ημαθίας, εφόσον βέβαια δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στα ιατρικά.

«Ναυάγιο» με Ολιβέρα

Όσον αφορά την περίπτωση του Πάμπλο Ολιβέρα, αυτή οδηγήθηκε σε... ναυάγιο, καθώς οι μάνατζερ του Ουρουγουανού φορ ζήτησαν κάποια πράγματα, τα οποία δε βρήκαν σύμφωνους τους ανθρώπους του συλλόγου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει δίχως να υπάρξει... deal.

Επιθετικός και εξτρέμ

Τέλος, οι προσθήκες των Βίτι, Σισοκό, Σαρπόνγκ δε θα είναι οι τελευταίες, καθώς στη Βέροια κρίνουν ότι θέλουν τουλάχιστον άλλους δύο παίκτες, έναν επιθετικό κι έναν εξτρέμ, ώστε να είναι πλήρες το ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα