Φιλική νίκη για ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού!

Gazzetta team
Φιλική νίκη για ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού!

bet365

Δύο εβδομάδες πριν από την σέντρα του νέου πρωταθλήματος ο σαφώς πιο έτοιμος ΠΑΣ κέρδισε στα Γιάννενα με 1-0 τον Παναιτωλικό σε φιλική αναμέτρηση! Ο Μαμπουλού το γκολ.

Στο... καθιερωμένο καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων, που έγινε στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκε σαφώς πιο έτοιμος από τον Παναιτωλικό. Απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι οι Ηπειρώτες έχουν δώσει ήδη 4 επίσημα ματς για το Europa League και είναι εδώ και ένα μήνα σε πλήρη αγωνιστική δράση! Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε λιγοστό κόσμο, αλλά είχε αρκετές καλές φάσεις εκατέρωθεν και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από το τελικό 1-0 που διαμόρφωσε στο 63' με πλασέ ο Μαμπουλού ύστερα από σέντρα του Κόντε! Οι δύο αντίπαλοι είχαν κι από ένα δοκάρι. Συγκεκριμένα στο 23' ο Κούτρης πήρε την κεφαλιά για τον «'Άγιαξ» αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη, ενώ οι Αγρινιώτες είχαν την δική τους ευκαιρία να προηγηθούν στο 49΄όταν από σέντρα του Ουάρντα (που έκανε μερικές ζογκλκερικές ενέργειες) ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά!

Οι συνθέσεις που ξεκίνησαν το ματς οι δύο ομάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Κόντε, Μαμπουλού.

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Ουάρντα, Μύγας, Κούσας, Τσοκάνης, Μαρκόφσκι, Μάκος, Παπάζογλου, Φερέιρα, Μουνιόζ, Ροντρίγκεζ.

Ο Πετράκης ως αλλαγή χρησιμοποίησε και τους: Περιστερίδης,Μπουκουβάλας, Γιάκος,Δώνης, Λίλα, Φερφελής, Μασούρας, Ψάρρας Ν, Ψάρρας Ι, Ζιώγας.

Ο Μαντζουράκης ως αλλαγή χρησιμοποίησε και τους: Περέιρα, Βασιλούδης, Τομάνε, Ρόσα, Χάντακιας, Γιαννιώτης, Κουτρουμάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα