Οριστική και... επίσημη συμφωνία με Μπέντο!

Οριστική και... επίσημη συμφωνία με Μπέντο!

Δημήτρης Τομαράς
Οριστική και... επίσημη συμφωνία με Μπέντο!

bet365

Ερυθρόλευκη παραδοχή για deal με Μπέντο, που θα ανακοινωθεί Τρίτη από την ΠΑΕ. Επιβεβαιώθηκε μέχρι... κεραίας το ρεπορτάζ του Gazzetta. Κίνηση για τουλάχιστον μία μεταγραφή για λίστα Europa.

Ο Πάουλο Μπέντο μετέβη στην Αθήνα, τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό - όπως αποκάλυψε πρώτο το Gazzetta.gr - και θα φέρει ακόμα τέσσερις συνεργάτες του. Όπως προέκυψε από την ερυθρόλευκη πλευρά το deal είναι οριστικό και έτσι και... επίσημο πια.

Θα υπάρξουν ανακοινώσεις το αργότερο μέχρι αύριο Τρίτη. Ο Μπέντο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη ενώ θα παρουσιαστεί λογικά την ίδια ημέρα. Ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός είναι λάτρης του 4-3-3 και έχει δουλέψει σε Σπόρτινγκ, Εθνική Πορτογαλίας και Κρουζέιρο.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Προτού πάει σε αυτήν την επιλογή ο πρωταθλητής είχε αρχικά συμφωνήσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ωστόσο για τους γνωστούς λόγους η περίπτωσή του μπήκε στο... ψυγείο, προσέγγισε τον Λεονάρντο, από τον οποίο δεν εισέπραξε θετική απάντηση και ενώ ψάχτηκε για Μίτσελ και προπονητές από την γαλλική αγορά. Τελικώς άνοιξε ξανά δίαυλο επικοινωνίας με τον ατζέντη του Μάρκο Σίλβα, που εκπροσωπεί τον Μπέντο ενώ ορισμένοι είχαν την αίσθηση πως θα γινόταν ακόμα και ξανά προσπάθεια για τον Σίλβα.

Για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Μπέντο από την Ιβηρική μιλούν για συμβόλαιο δύο ετών και αποδοχές άνω των 600.000 ευρώ.

Μεταγραφική ενίσχυση και λίστα Europa

Ο Ολυμπιακός προχωράει άμεσα τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με στόχο να κλείσει για σήμερα μία ή και δύο περιπτώσεις. Ο βασικός στόχος είναι να κλείσει τουλάχιστον μία στις θέσεις που... πονάει σε άμυνα, κέντρο και επίθεση. Στο στόχαστρο παραμένουν παίκτες όπως οι Ριβιέρ και Γκονζάλες. Έως τις 21.00 πρέπει να δηλώσει λίστα για το Europa.

Υπάρχει πάντως περιθώριο για μία αλλαγή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα